Tuulilasien ja muiden ajoneuvojen lasien korjaukset ja vaihdot 

– soita puh. 050 523 3069 tai ota yhteyttä!

​​Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme vaihtaa tai korjaa autonne tuulilasit nopeasti ja huolella.

 Tuulilasien ja muiden ajoneuvojen lasien  korjaus ja vaihto 
  • henkilö- ja kuorma-autot
  • linja-autot
  • traktorit​
  • työajoneuvojen lasit kuten kaivurin ja työkoneiden lasit

Käytämme Pilkington-autolaseja. Pilkington on tunnettu johtavana autolasien toimittajana maailman autotehtaille sekä toimittajana alkuperäislasituksille kuluttajille. Autolasin korjauksen ja autolasin vaihdon ammattilaiset korjaavat nopeasti tuulilasivauriot tai vaihtavat lasin.

Myös bussin tai muiden korkeiden ajoneuvojen lasien vaihto sujuu nopeasti sisällä hallissa.

​Säröt, halkeamat ja naarmut tuulilasissasi ova​t enemmän kuin harmillisia, koska ne vähentävät ajoneuvosi ajoturvallisuutta. Jos tuulilasissasi on särö tai halkeama, ota mahdollisimman pian yhteyttä meihin  puh. 050 523 3069.

https://www.pilkington.com/fi-fi/fi/ajoneuvojen-lasitukset

Savon Lasituote Oy  on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasinvaihto- ja tuulilasinkorjausliike (PILKINGTON AUTOGLASS SERVICE). ​

Teemme vakuutusyhtiöiden hyväksymät tuulilasin vaihdot tai tuulilasin korjaukset

 

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi (klikkaa oman yhtiösi logoa)

    

  

Tuulilasivakuutus – kattaako vakuutus? 

Uusissa autoissa lasivakuutukset kuuluvat jo usein vakuutuksen piiriin. Monesti lasivakuutus voidaan liittää olemassa olevan kaskovakuutuksen lisäosaksi.

Lasivakuutuksista korvataan yleensä auton tuulilasiin, sivuikkunaan tai takaikkunalasiin suoraan ulkopuolisesta iskusta aiheutunut lasivaurio. Korvauksesta ei vähennetä omavastuuta, jos lasin iskemävaurio voidaan korjata hartsipaikkauksella. Jos lasi vaihdetaan, korvauksesta vähennetään normaalisti omavastuuosuus. Korvauksen maksaminen lasivakuutuksista ei yleensä aiheuta bonuksen alenemista.

Lasivakuutukset eivät luonnollisesti korvaa vahinkoja, jotka ovat seurausta lasin kulumisesta tai naarmuuntumisesta tai eivät vaikuta auton liikenneturvallisuuteen. Eri vakuutusyhtiöiden käytännöt vaihtelevat. Ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi tarkistaaksesi autosi vakuutusturvan kattavuus.