Mietitkö terassin lasittamista?

Lasitettu terassi tuo kotiisi toisen viihtyisän olohuoneen lisää. Lasituksen ansiosta voit käyttää terassiasi ympäri vuoden. Kesä alkaa siellä aikaisemmin ja jatkuu myöhempään. Talvellakin siellä on kiva käydä istuskelemassa ja seurailemassa pihaa ja luontoa.

CE-merkityillä Lukkan – liukulaseilla varustetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa.CE-merkitty terassilasitus mahdollistaa terassin ympärivuotisen käytön. Lasitus ehkäisee pölyn ja lian pääsyä terassille, suojaa terassin rakenteita ja kalusteita sekä vaimentaa melua.

Terassilasitus soveltuu erinomaisesti myös omakotitalon katoksien ja sisääntulojen suojaksi ja se lisää myös turvallisuutta.

 

 

Kutsu meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille! Käymme paikan päällä mittaamassa ja selvittämässä toteutusvaihtoehdot, minkä jälkeen saat kustannusarvion sinulle räätälöidyn lasiterassin toteutuksesta.

Soita ​puh. ​050 523 3069 tai  ota meihin yhteyttä tästä 

 

Liukulasit, lasikatot

Käytämme terassien liukulasituksessa AluRoll Oy:n Suomessa valmistamia alumiiniprofiileja.
Lukkan KL ja GL lasitusjärjestelmät ovat 1.7.2013 alkaen CE -merkittyjä tuotekokonaisuuksia ja AluRoll Oy on ensimmäinen liukulasitusten järjestelmävalmistaja, joka täyttää viranomaisvaatimukset Suomessa.​ Jatkuvilla tuotetestauksilla varmistetaan laatu, kestävyys ja toimivuus kaikkina vuodenaikoina.
Lukkan – liukulasit  suojaavat terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Liukulasit on varustettu harjatiivisteellä, joka muodostaa useasta elementistä koostuvan lasituksen yhtenäiseksi tiiviiksi seinäksi. Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa.

terassin_lasitus_Savon_Lasituote_uudisrakennus_ Kuopio_Käränkä
Lukkan GL
Lukkan GL – liukulasit on varustettu 1k laseilla ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin. VTT:n testaama Lukkan GL pitää hyvin sateen ja tuulen.
​​​​

Lukkan lisävarusteet

Lukkan – liukulaseihin saa lisävarusteena erilaisia lukitusjärjestelmiä mm. Abus turvalukon tai Abloy – lukkorungon. Myös muita kevyempiä lukitusmahdollisuuksia löytyy käyttötarpeen mukaan.​

 

 

 

 

 

Lukkan KL – lasitusjärjestelmä

KL – profiilit muodostavat kokonaisen tuoteperheen.
KL – lasiprofiilit ovat yhteensopivia, 40 mm leveitä ja niiden liitostekniikka on sama. Kaikissa runkoputkiprofiileissa käytetään samaa AluRoll Oy:n kehittämää ja patentoimaa kiinnitystekniikkaa ilman ruuveja. Tällä kiinnitystekniikalla saadaan tiivis ja viimeistelty liittyminen muihin rakenteisiin ilman pellityksiä tai kittauksia.
KL – profiilit soveltuvat lähes kaikkeen lasirakentamiseen, jossa ei tarvita suuria kantavuuksia. Kaikki lasittaminen tapahtuu vakiomallisilla kumitiivisteillä.
KÄYTTÖKOHTEET
  • ​​lasiseinät
  • erilaiset ikkunat, päätykolmiot, nauhaikkunat yms.
  • tilanjakajat ja sermit
  • alumiinikaiteet
  • kevyet lasikattorakenteet​
    Lasitettu terassi soveltuu myös talvikäyttöön.

     

Lukkan Termo
Lukkan Termo- liukulasit toimivat normaalin liukulasin tapaan, mutta vaakaprofiileissa ja liukukiskoissa on kylmäkatkot. Termo liukuprofiilit ovat 2- tai 3-raiteisia (h=30 mm) ja niissä on myös vedenpoiston kallistus. Termo liukulasitus on suunniteltu eristyslaseille ja niiden tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ympärivuotisessa käytössä olevat terassit sekä viherhuoneet