​​​​​​​Lasin käyttö lisääntyy 

Lasia käytetään jatkuvasti enemmän osana modernia sisustusta. Lasiratkaisut tuovat valoa ja kestävyyttä sisustukseen. Lasilla voidaan jakaa tiloja. Sitä voidaan käyttää keittiön välitilassa tai vaikkapa takan edessä. Lasi on helppohoitoinen ja tyylikäs ratkaisu.

Lasi on toimiva elementti kotona monessa kohtaa. Lasipinta on tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen valinta niin kylpyhuoneessa, keittiössä, kalusteiden suojana kuin portaikon kaiderakenteessakin – vain mielikuvitus on rajana!

Kerro toiveesi ja ota yhteyttä!

Lasikaiteet, portaat​  

Lasitetut kaidejärjestelmät           

​​​

Valmistamme alumiini-, teräs-, ruostumaton teräsrunkoiset kaiteet tai kokolasikaiteet.

Laseina voivat olla karkaistu, laminoitu tai laminoitu/ karkaistu. Lasit voivat olla kuviolaseja tai erivärisiä tai taustamaalattuja. Laminoiduissa laseissa kalvo voi olla eri väreissä tai siihen voit valita haluamasi kuvan tai maiseman.

​Valmistamme myös teräsrakenteiset portaat ja kaiteet asennettuina kohteeseen. Kun tilaat kaikki samasta paikasta, varmistat työn sujuvuuden. 

Liukuovet, kaapistot 

Savon Lasituote Oy on Mirror Linen jälleenmyyjä.

Kauttamme saat kotimaiset laadukkaat  mittojesi mukaiset kaapistot, kevyesti liukuvat liukuovet  tai vaikkapa suositut Ladon Ovet.


Peililiukuovet
Peililiukuovia voidaan valmistaa aukon koosta riippuen kahdesta useampaan. Kirkkaan peilin lisäksi ovissa voidaan käyttää harmaata tai pronssia peiliä, erillaisia laseja tai kalustelevyjä. Oviin on mahdollista valita yksi tai useampi vaakajako.
Peililiukuovet valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Peilit​

​​
Valmistamme määrämittaiset, haluamasi kokoiset peilit, peililiukuovet, peililistat ja kiinnikkeet.
​Normaali peilit
paksuus 2-5mm
sävyt: kirkas, pronssi ja harmaa
Fasettihiottu peili
muodot: holvikaari, ovaali, pyöreä ja suorakaide
Turvapeilit (turvakalvolla)
yyskuun alussa Iisalmessa avasi ovensa uusi monipuolinen kuntosali Kuntostep. Me, Savon Lasituote Oy, toimitimme ja asensimme isot peilit sekä kuntosaliin että ryhmäliikuntatilaan. Ryhmäliikuntatilassa tapahtuvat mm. FasciaMethod-tunnit, jotka ohjaa fysioterapeutti Anne Eskelinen.
Toimitimme ja asensimme isot peilit Iisalmessa 1.9.2019 avatun kuntosali Kuntostepin kuntosaliin ja ryhmäliikuntatilaan. Ryhmäliikuntatilassa tapahtuvat mm. FasciaMethod-tunnit, jotka ohjaa fysioterapeutti Anne Eskelinen.

Kalustelasit 

​Lasista syntyy helposti hoidettava pöytätaso, oli kyseessä sitten ruoka-, kahvi- tai olohuoneen pöytä. Yleensä pöytälasina käytetään karkaistua lasia ja käytettävä paksuus riippuu kohteesta.

Pöytien lisäksi tasoille voi laittaa lasikannen. Kansilasit voivat olla kirkkaita tai sävylaseja ja ne voidaan valmistaa  muotoonleikattuina, esimerkiksi pyöreäksi tai ovaaliksi. Pöytälaseihin voidaan tehdä kiiltoreunahionta (KRH) tai fasettihionta.


Meiltä saat myös erilaiset kirjahyllyjen ja vitriinien  lasit. Laseja on käytetty kalusteiden hyllymateriaalina vuosikymmeniä. Vaurion sattuessa toimitamme mittojen mukaan sopivat vaihtolasit kalusteisiin.

​Keittiön lasitus

Päivitä keittiösi nykyaikaan!

Keittiölasitukset ovat pääsääntöisesti välitilalaseja tai kaappien ovia. Lasi ajattomana materiaalina sopii moneen eri sisustustyyliin.

Paljon lisää suosiota viime vuosien aikana saavuttanut keittiön välitilalasitus on näyttävä ja samalla myös erittäin toimiva vaihtoehto perinteiselle laatoitukselle. Keittiön välitilan lasit tulevat tason ja kaapiston väliin laatoituksen asemesta. Tyylikkyyden lisäksi lasin kiistaton etu on puhdistamisen helppous. Laajasta värivalikoimastamme voi valita mieleisen lasin jokaiseen makuun. Välitilalasit ovat yleensä karkaistua lasia.  Ne voivat olla normaali lasia, optiwhite-, kuviolasia tai taustamaalattuja. Laminoidussa välitilalasissa voidaan käyttää haluamaasi kuvaa tai lasien taakse voit valita haluamasi kuvat. Olemme toteuttaneet kohteita, joissa välitilassa on käytetty peilejä.​​​​

Teemme laseihin myös tarvittavat reiät, muotoleikkaukset ja loveukset sekä mittaukset ja asennukset paikoilleen.​ Voit tilata lasin myös ruokapöydän päälle!

Työstöpalve​lut

Lasinjalostus: Työstämme laseja, leikkaamalla, hiomalla ja poraamalla tarpeiden mukaan.
Reikienporaus :halkaisijat 5-75mm
​TSH- ja KRH- hionnat
Kynsilovet​​