Rakennuslasit

 

Meiltä saatte kaikki rakentamisessa tarvitsemanne lasitukset ja lasi- sekä muovituotteet. Toimitamme mittatilaustyönä tai halutessanne voitte ostaa raakatavarana ja jalostettuna. ​​Teemme monipuoliset asennukset ammattitaidolla.

Julkisivulasin vaihdossa kaupungilla

 

Vaativiin olosuhteisiin

  • ​Kuumuudenkestävät lasit n.800 º c
  • Palolasit E /EI 30, 60, 120 ja palo-ovet
  • Laminoidut turvalasit 4mm, 5mm, 6 mm, 8mm, sävyt: kirkas ja harmaa

​Alumiiniovet ​ja julkisivurakenteet 

Valmistamme CE-hyväksytyt alumiinirakenteiset ulko-ovet omakotitaloihin, kerrostaloihin tai julkisiin rakennuksiin (esim. Vieremän linja-autoasema, Iisalmen uimahalli, Sonkajärven kunnantalo, useat koulut ja päiväkodit) sekä teollisuudelle eri tarpeisiin.

Käyttämämme järjestelmä on SAPA, jonka tuotteet on kehitetty kestämään Pohjolan ankarat ilmasto-olosuhteet sekä täyttämään rakennusnormien ja markkinoiden vaatimukset. Lopputuotteiden valmistus tapahtuu meidän omassa tuotantosolussa koulutetun henkilökunnan toimesta. Kaikki SAPA-tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä. 

Meillä on laaja valikoima erilaisia alumiiniprofiileja. Näitä käytetään esim. terassien runkoina tai yleensä lasirakentamiseen.​

Alumiini on teräksen jälkeen käytetyin metalli. Alumiinilla on ainutlaatuinen yhdistelmä hyviä ominaisuuksia, joilla on merkittävä vaikutus kestävän ajattelun yhteiskunnassa. Alhainen paino, korkea lujuus, muokattavuus ja korroosionkestävyys sekä erinomainen lämmön- ja sähkönjohtavuus ovat muutamia tärkeimmistä ominaisuuksista. Alumiinin kierrätys on erittäin helppoa ja kattavaa, mikä antaa ratkaisevia ympäristöetuja.

​Alumiinin ja sen ainutlaatuisten ominaisuuksien asiantuntemuksemme antaa meille mahdollisuuden luoda erikoisratkaisuja, jotka täyttävät ja usein myös ylittävät asiakkaidemme odotukset.

Me teemme tulevaisuudesta kevyemmän!​

​​

Tekniset muovit

Meiltä löytyy varastosta laaja valikoima teknisiä muoveja:​

  1. akryylit (plexit) 2mm – 10 mm vahvuisena, ​
  2. polykarbonaatit (PC) normaalipintaisena tai kovana (Margart) esim. metsäkoneet, vahvuudet 1mm – 15 mm
  3. polyeteenit (PE) (esim. moottorikelkan sukset, leikkuualustat) levynä ja pyörötankoina, levyt 3 mm – 50 mm vahvuisena,
  4. heijastamattomat taulumuovit, vahvuudet  0,8 – 2 mm
  5. muoviset ikkunoiden lasituslistat , useita eri kokoja ja värejä
  6. erlaiset liukupalat vaativiin olosuhteisiin

Kaikille näille tuotteille tarjoamme leikkaus- ja työstöpalvelut (CNC-työstökeskus). Kysy tarvittaessa muita laatuja!

Pisarasuoja ehkäisee tartuntoja tehokkaasti. Nopeasti lisää turvallisuutta asiakaspalveluun ja kassoille.

 

Lasiovet​

​​​Lasiovilla ja -seinillä voit saada helposti valoisuutta ja tilan tuntua! Lasi on kestävä ja helppohoitoinen materiaali ja soveltuu kokolasisiin oviin karkaistuna. Toimitamme lasiovet kaikkiin tiloihin mittojen mukaan. Lasivaihtoehtoja on useita.

Voit tiedustella myös erilaisista lasin kuviointivaihtoehdoista meiltä.

Laseilla saat luotua helposti tyylikkyyttä ja avaruutta niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

Autamme sinua mielellämme jo suunnitteluvaiheessa. Oli kyseessä sitten yksityisasunto tai toimistotila, ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee, valmistaa ja asentaa räätälöidyt sisustuslasit juuri sinun toiveittesi mukaan.

Meiltä saat toimistoosi kestävärakenteiset lasiovet ja -seinät, keittiöösi modernia tyylikkyyttä luovat välitilan lasit tai terassillesi turvalliset lasitukset valoisuutta lisäämään. Meiltä saat myös takaneduslasit ja pöytälasit, jotka teemme ja asennamme mittojen mukaan.

​Toimitamme kaikki rakennuslasit mittojen mukaisina. Ota yhteyttä, niin palvelemme Sinua!

Tyyliä suihkutiloihin

Mittatilaussuihkuseinät tekevät pienestäkin tilasta toimivan. Lasisuihkuseinillä luodaan avaruutta – toiminnallisuudesta tinkimättä. Tyylikäs, pelkistetty lasiseinä tekee tilasta ainutlaatuisen.

 

vesipisarat

Suihkutilakalusteita kuten suihkuseiniä, suihkunurkkauksia, liukuovia mittojenne mukaan.​

 

Valmisikkunat ja ovet

Edustamme laadukkaita   Lammin ikkunoita ja ovia, jotka valmistetaan vastaamaan tämän päivän rakentamisen tiukimpia vaatimuksia.    Ikkunoiden vaihdolla voidaan parantaa rakennuksen arvon lisäksi talojen energiatehokkuutta.​