Savon Lasituote Oy on Ylä-Savon monipuolisin kaikenlaisten lasien ja lasitusjärjestelmien myyntiin ja asennuksiin erikoistunut täyden palvelun lasiliike Iisalmessa. Olemme suunnanneet katseen tulevaisuuteen ja moderniin lasityöhön.

Meiltä saatte ratkaisut kaikkiin lasialan tarpeisiinne. Lasitamme niin suuret kuin pienet kohteet yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin rakentamisessa ja sisustamisessa. Vahvuutemme on monipuolinen lasiosaaminen yhdistettynä vankkaan metalliosaamiseen, minkä ansiosta pystymme vastaamaan vaikeisiinkin haasteisiin.

Valmistamme, myymme ja asennamme terassilasitukset​​, parvekelasitukset​, tuulilasit ja muut ajoneuvojen lasit​​, ​rakennuslasit​, tekniset muovit​​, turvalasit, erilaiset erikoislasit, sisustuslasit​​ ja peilit asiakkaan toiveiden mukaan.

Teemme myös kaikki toimistojen ja myymälöiden lasitukset ja lasiseinät.

​Oma erikoistuotteemme huvimaja, erillinen lasiterassi Lucia-Lasipaviljonki®​​ tuo pihaasi tarvittavan yhteisen tilan ja nostaa kiinteistösi arvoa. ​Voimme toimittaa Lucia-Lasipaviljongin myös ponttoonin kanssa haluamaasi paikkaan rannalle.​​​​

Toinen tärkeä innovaatioistamme on viime vuoden lopulla lanseeramme  Smart Lucia® 
​Smart Lucia on uuden sukupolven älykäs ja täydellisesti varusteltu lasinen tilaratkaisu, elämystila-osaksi luontoa.
Takaamme laadukkaan lopputuloksen ja tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas!​

Tervetuloa palveltavaksi!

​​​​ ​​​​

​​
Savon Lasituote Oy, Energiakuja 1, 7412​0 Iisalmi, Puh: 050 523 3069, asiakaspalvelu@savonlasituote.fi​​