Lucia-Lasipaviljonki pääsi paraatipaikalle Presidentinlinnan edustalla sijaitsevan AllasSeaPoolin uinninvalvojien käyttöön.

Savon Lasituote Oy palvelee sekä julkisten, suurten että pienten rakennuskohteiden lasituksissa. Savon Lasituote Oy:n vahvuutena on monipuolinen lasiosaaminen yhdistettynä vankkaan metalliosaamiseen, minkä ansiosta pystymme vastaamaan kaikkiin lasialan tarpeisiin ja vaikeisiinkin haasteisiin.

Valmistamme, myymme ja asennamme terassi- ja parvekelasitukset​, tuulilasit, ​rakennuslasit​, CE-hyväksytyt SAPA- alumiiniovet ja ikkunat, tekniset muovit, turvalasit, erilaiset erikoislasit, sisustuslasit​​ ja peilit asiakkaan toiveiden mukaan asennettuina. ​Omat erikoistuotteemme ovat Lucia-Lasipaviljonki​  ja uuden sukupolven elämystila, lasi-iglu, premiumtasoinen tilaratkaisu Smart Lucia.

 

 

Smart Lucia lanseeraus 22.11.2018
Smart Lucia® on uuden sukupolven älykäs ja täydellisesti varusteltu lasinen tilaratkaisu, jossa yhdistyvät moderni lasityö ja luonnon estetiikka. Smart Lucia on kuin elävä taulu. Ympäröivä maisema maalautuu lasin pintaan ja luo elämyksen, jota ei voi kuvata sanoin – tulet osaksi luontoa.

 

Lucia-Lasipaviljonki® Kevätmessuilta 2019 Sipooseen
Lucia-lasipaviljonki® on rekisteröity tavaramerkki ja Avainlippu-tuote. Savon Lasituote Oy valmistaa lasipavijongit Iisalmessa Suomesta hankituista raaka-aineista.
Julkisivulasitukset

Talo Y, kaikki talon lasitukset ja mittatilauksena tehty Lucia-Lasipaviljonki design Teemu Pirinen

Savon Lasituote Oy:n vahvuutena on monipuolinen lasiosaaminen yhdistettynä vankkaan metalliosaamiseen, minkä ansiosta pystymme vastaamaan vaikeisiinkin haasteisiin.

 

http://www.archdaily.com/870374/house-y-arkkitehtitoimisto-teemu-pirinen


Terassin lasitus, terassilasit, lasiterassit, liukulasit

/span4]

Terassin lasitus, terassilasit, lasiterassit, liukulasit

Terassin_liukulasitus_Aava_savonlasituote

 

 


Optiwhite karkaistu laminoitu kokolasikaide RST-jaloilla
lasikaiteet_savonlasituote

 


Sisustuslasit, lasihyllyt ja -ovet

 ​

Mittatilaus: Lucia-Lasipaviljonki, johon on tehty tulipesä
mitat arkkitehtitoimisto Teemu Pirinen
Lucia-Lasipaviljonki nostetaan Joensuun keskustassa uuden liikekiinteistön kattoterassille, syksy 2016.

laiturin asennuslautta
Laiturin asennuslautta, kantavuus 2000 kg