Lucia-Lasipaviljonki® esittelyssä Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 4.–7.4.2019.

posted in: Ajankohtaista | 0

Savon Lasituote esittelee tänä vuonna Kevätmessuilla suosituksi tulleen keskikokoisen Lucia-Lasipaviljongin® . Tähän messupaviljonkiin asensimme valmiiksi sähköistyksen ja säteilylämmityksen.

Löydät meidät ViihtyisäPiha-osastolta nro. 6H50. Tervetuloa tutustumaan Lucia-Lasipaviljonkiin®, pihapiirin jalokiveen! Lisätietoa messuosastostamme: https://kevatmessut.messukeskus.com/yritys/602600/lucia-lasipaviljonki/

Lucia-Lasipaviljonki® on ylellinen ja kestävä liukulasituksin toteuttamamme piharakennus. Tyylikkään ja pelkistetyn ulkonäkönsä ansiosta se soveltuu niin kaupunkiympäristöön kuin luonnon keskelle. Jokainen Lucia-Lasipaviljonki® valmistetaan yksilöllisenä tilaustyönä. Paviljongin koko, rungon ja lasituksen väri, lattiamateriaali ja muu varustelu (kuten sähköistys ja lämmitys) toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Lucia-Lasipaviljonki® soveltuu kesähuoneeksi, ruokailu- ja seurustutilaksi, yöpymispaikaksi tai kesäkeittiöksi – mahdollisuudet ovat rajattomat. Paviljongin jokainen seinä on avattava, joten voit astua sisään mistä haluat ja antaa ilman virrata. Se sopii niin yksityis- kuin yrityskäyttöön.

Kerromme Kevätmessuilla myös uudesta lasi-iglustamme Smart Luciasta®, elämysmatkailun innovaatiosta ja uuden sukupolven täydellisesti varustellusta tilaratkaisusta.
https://smartlucia.fi

Tervetuloa käymään osastollamme 6h50, ViihtyisäPiha. Ammattilaisemme tuotepäällikkö Reijo Hynynen ja toimitusjohtaja, yrittäjä Kari-Matti Ruhanen ovat messujen ajan Teitä varten paikalla ja auttamassa pohdinnoissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.