Smart Lucian matka alkaa

posted in: Ajankohtaista | 0

On aika astua uudenlaiseen maailmaan. On aika luoda toisenlaisia muistoja.

Tätä hetkeä olemme odottaneet pitkään ja hartaasti – on uutuustuotteemme julkistamisen aika. Matkaan on mahtunut lukemattomia työtunteja, ongelmanratkaisua, luovuutta ja ennen kaikkea saumatonta, eri osaamisaloja yhdistävää yhteistyötä.

Halusimme luoda ennenäkemättömän konseptin, joka luo käyttäjälleen aivan uudenlaisen käyttökokemuksen. Meillä on siis ilo ilmoittaa, että Lucia-tuoteperheemme kasvaa: lanseeraamme markkinoille Smart Lucia -elämystilan, joka jatkaa sisarensa Lucia-Lasipaviljongin® jalanjäljissä suomalaisen lasityön ja modernin muotoilun polulla.

Linkki Smart Lucian sivuille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.