Kaikki lasituksesta Savon Lasituotteelta

posted in: Uncategorized | 0

http://www.iisalmensanomat.fi/yritys/lasituksesta-savon-lasituotteelta/
29. syyskuuta 2016

29.9.2016
Kari-Matti Ruhanen
Yritysesittelyt

Savon Lasituote Oy on monipuolinen täyden palvelun lasiliike, joka tarjoaa asiakkaille kattavaa lasituspalvelua yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan

Lyhyt historia
Savon Lasituote Oy on perustettu vuonna 2008 Iisalmen Parkatille entisen Atjosen lasiliikkeen paikalle. Toimitusjohtaja Kari-Matti Ruhasella on ennestään vankka metallialan kokemus. Hänen yrityksensä etsi silloin uusia avarampia tiloja. Samaan aikaan Kari Atjonen oli myymässä hyvänkokoista halliaan, jonka Kari-Matti hankki sitten omistukseensa. Samalla hänestä tuli lasiyrittäjä.

Perinteisen lasiliikkeen valikoima on tuosta ajasta laajentunut monipuoliseksi palvelukokonaisuudeksi: mittatilauksena tehtävät alumiinirunkoiset lasiovet ja – ikkunat, yksilölliset lasiterassit ja parvekelasitukset, tuulilasit ja muut ajoneuvojen lasit, rakennuslasit, tekniset muovit, turvalasit, erilaiset erikoislasit, sisustuslasit ja peilit asiakkaan toiveiden mukaan.

Keväästä lähtien Savon Lasituote Oy edustaa myös Marinetek- laitureita ja bioetanolia käyttäviä LoimuDesign-terassitakkoja.

Lucia lasipaviljongin® idea syntyi saunassa
Kari-Matti sai idean lasipaviljongin kehittämiseen asiakkaiden tarpeista. Terasseja lasittaessaan hän huomasi niiden olevan liian kapeita mukavaan yhdessäoloon.

Kolmisen vuotta sitten Kari-Matti sai saunassa idean uudenlaisesta lasipaviljongista, jonka hän luonnosteli löylyjen jälkeen ruutupaperille. Sen muoto oli hyvin pitkälti sama kuin tänään myynnissä olevan Lucia lasipaviljongin®. Puurunko vaihtui metalliksi, kun piti ottaa huomioon paviljonkien kuljetus ja kestävyys. Paviljongin kattorakenteessa Kari-Matti hyödynsi autojen tuulilasitekniikkaa. Lasipaviljongissa kaikki lasit aukeavat ja liukuvat, ne voidaan laittaa melkein mihin asentoon vaan

Kotimaista suunnittelua ja laatua
Lucia-lasipaviljonki® on rekisteröity tavaramerkki ja Avainlippu-tuote. Tämä on monipuolisen lasi- ja metallialan osaamisen ansiota. Savon Lasituote Oy valmistaa lasipavijongit Iisalmessa kotimaisista raaka-aineista. Lasipaviljongin tunnettavuutta on pyritty lisäämään osallistumalla monille suomalaisille messuille, viimeksi pari viikkoa sitten Habitare-messuille Helsingissä.

Henkilökuntaa on tällä hetkellä seitsemän lasitusalan ammattilaista. Tarkoituksena on kehittää toimintaa ja tuotteita jatkuvasti ottamalla aina asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioon. Työn laatuun ja kotimaisuuteen on erityisesti kiinnitetty huomiota. Savon Lasituote Oy on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Yrityksen vahvuudet
Lasi-ja metallirakentamisen korkea ammattitaito, josta on esimerkkinä laajaa kiinnostusta herättänyt Lucia-lasiviljonki®. Yrityksellä on ongelmienratkaisutaitoa, joustavuutta ja korkea palvelutaso.

Markkina- ja toiminta-alue
Pohjois-Savo, Lucia-lasipaviljongilla koko Suomi ja Ruotsi

Savon Lasituotteen palvelulupaus
Räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva lasitus!
Pyrimme aina asiakkaan näkökulmasta taloudellisesti huippulaatuun!

Tarvitsetpa autoosi tuulilasin, terassilasituksen tai minkä tahansa lasituksen,
olipa lasitarpeesi suuri tai pieni, liikekiinteistöstä pieneen lasinpalaseen – ota yhteyttä – löydämme varmasti sinulle sopivan ratkaisun!

Tervetuloa!

Savon Lasituote Oy ▪ Energiakuja 1 ▪ 74120 IISALMI
Puh: 050 523 3069 tai 040 7672 999
asiakaspalvelu@savonlasituote.fi
www.savonlasituote.fi
www.lasipaviljonki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.