Mietitkö terassin lasittamista? 

Lasitettu terassi tuo kotiisi toisen viihtyisän olohuoneen lisää. Lasituksen ansiosta voit käyttää terassiasi ympäri vuoden. Kesä alkaa siellä aikaisemmin ja jatkuu myöhempään. Talvellakin siellä on kiva käydä istuskelemassa ja seurailemassa pihaa ja luontoa.

CE-merkityillä Lukkan – liukulaseilla varustetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa.CE-merkitty terassilasitus mahdollistaa terassin ympärivuotisen käytön. Lasitus ehkäisee pölyn ja lian pääsyä terassille, suojaa terassin rakenteita ja kalusteita sekä vaimentaa melua.

Terassilasitus soveltuu erinomaisesti myös omakotitalon katoksien ja sisääntulojen suojaksi ja se lisää myös turvallisuutta.

Kutsu meidät ilmaiselle suunnittelu- ja kustannusarviokäynnille! Käymme paikan päällä mittaamassa ja selvittämässä toteutusvaihtoehdot, minkä jälkeen saat kustannusarvion sinulle räätälöidyn lasiterassin toteutuksesta.

Soita ​puh. ​050 523 3069 tai  ota meihin yhteyttä tästä

Lasitettu terassi soveltuu myös talvikäyttöön. Lasitetulle terassille on mahdollista järjestää vaikka juhlat tai ainakin siellä voit nauttia tervetulomaljat ystäviesi kanssa.


Käytämme terassien liukulasituksessa AluRoll Oy:n Suomessa valmistamia alumiiniprofiileja

Lukkan KL ja GL lasitusjärjestelmät ovat 1.7.2013 alkaen CE -merkittyjä tuotekokonaisuuksia ja AluRoll Oy on ensimmäinen liukulasitusten järjestelmävalmistaja, joka täyttää viranomaisvaatimukset Suomessa.​

Lukkan liukulasit

Lukkan – liukulasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Lukkan – liukulaseilla varustetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Liukulasit on varustettu harjatiivisteellä, joka muodostaa useasta elementistä koostuvan lasituksen yhtenäiseksi tiiviiksi seinäksi. Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa.
Lukkan GL
Lukkan GL – liukulasit on varustettu 1k laseilla ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin. VTT:n testaama Lukkan GL pitää hyvin sateen ja tuulen.
 
Lukkan Termo
Lukkan Termo- liukulasit toimivat normaalin liukulasin tapaan, mutta vaakaprofiileissa ja liukukiskoissa on kylmäkatkot. Termo liukuprofiilit ovat 2- tai 3-raiteisia (h=30 mm) ja niissä on myös vedenpoiston kallistus. Termo liukulasitus on suunniteltu eristyslaseille ja niiden tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ympärivuotisessa käytössä olevat terassit sekä viherhuoneet.
​​​​​

Lukkan lisävarusteet

Lukkan – liukulaseihin saa lisävarusteena erilaisia lukitusjärjestelmiä mm. Abus turvalukon tai Abloy – lukkorungon. Myös muita kevyempiä lukitusmahdollisuuksia löytyy käyttötarpeen mukaan.​

Lukkan KL – lasijärjestelmä

KL – profiilit muodostavat kokonaisen tuoteperheen.
KL – lasiprofiilit ovat yhteensopivia, 40 mm leveitä ja niiden liitostekniikka on sama. Kaikissa runkoputkiprofiileissa käytetään samaa AluRoll Oy:n kehittämää ja patentoimaa kiinnitystekniikkaa ilman ruuveja. Tällä kiinnitystekniikalla saadaan tiivis ja viimeistelty liittyminen muihin rakenteisiin ilman pellityksiä tai kittauksia.
KL – profiilit soveltuvat lähes kaikkeen lasirakentamiseen, jossa ei tarvita suuria kantavuuksia. Kaikki lasittaminen tapahtuu vakiomallisilla kumitiivisteillä.
KÄYTTÖKOHTEET
  • ​​lasiseinät
  • erilaiset ikkunat, päätykolmiot, nauhaikkunat yms.
  • tilanjakajat ja sermit
  • alumiinikaiteet
  • kevyet lasikattorakenteet​