Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: http://savonlasituote.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Henkilötietojesi huolellinen ja varovainen käsittely on meille Savon Lasituote Oy: ssä ja lasipaviljonki.fi (Lucia-Lasipaviljonki) tärkeää. Käsittelemme henkilötietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa.

Uusi EU:n laajuinen tietosuoja-asetus (GDPR) parantaa kuluttajien tietosuojaa ja tuo lisää läpinäkyvyyttä henkilötietojen käsittelyyn. Savon Lasituote Oy kunnioittaa yksityisyyttäsi ja huolehtii tietosuojastasi uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Savon Lasituote Oy on sitoutunut noudattamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR), jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa.

 

Rekisterinpitäjä

Savon Lasituote Oy (Y-tunnus: 2179961-6)
Energiakuja 1, 74120 IISALMI
puh. +358 40 0167851

 

Savon Lasituote Oy on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Savon Lasituote Oy kerää, käyttää, säilyttää ja suojaa henkilötietoja.

Tämä tietosuojaseloste sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Mitä henkilötietoja kerätään
  • Miten henkilötietojasi käytetään ja millä oikeusperusteilla
  • Kenelle yritys voi luovuttaa henkilötietoja
  • Miten suojaamme henkilötietoja
  • Yksityisyyden suojaan liittyvät oikeutesi
  • Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi
  • Miten tähän selosteeseen tehdään muutoksia
  • Yhteydenotto rekisterinpitäjään tai tietosuojaviranomaiseen

Seuraavasta linkistä klikkaamalla pääset tietosuojaselosteeseemme:

Tietosuojaseloste, Savon Lasituote Oy

Kommentit sivustolle ja evästeet

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot.

Kun kirjaudut sisään, kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti. Mikäli olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Katso tietosuojaseloste yllä.

 

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.