Moderni lasi-ilme saunatiloihin​

 

Lasiovilla ja -seinillä voit saada saunastasi helposti valoisan ja modernin. Lasiseinä lisää tilavaikutelmaa ja yhdistää saunan ja pesuhuoneen toisiinsa.
Lasit toimitetaan aina mittatilaustyönä ja lasina käytetään korkealuokkaista Suomessa karkaistua turvalasia.

​Myös suihkuseinät ja muut osiot pesuhuoneesta on lasitettavissa, kerro meille tarpeesi!

 

Saunan lasiseinät

Mitoitamme ja asennamme saunan lasiseinät mittatilaustyönä aina kohteen mukaan.

Lasivaihtoehtoja on useita: kirkas lasi, kuvio- ja koristelasit sekä sävylasit. Lasit kiinnitetään kaakeleihin esimerkiksi alumiinilistoilla. Alla esimerkkinä olevissa ratkaisumalleissa oven saranat ovat laadukkaat Stremlerin keskittävät lasista-lasiin tai lasista-seinään saranat. Valikoimaamme kuuluu myös muita erikokoisia ja -mallisia saranoita.

Autamme mielellämme suunnittelussa!

Lataa pdf-esite  tarkista esite jossa näkyy mallit

Mittatilaustyöt

Mittojen mukaan valmistetut lasiseinät räätälöidään aina kohteen mukaan. Valmistamme saunan lasiseinät karkaistusta kotimaisesta turvalasista mittatilaustyönä. Lasivaihtoehtoja on valikoimissamme useita: kirkas lasi, kuvio- ja koristelasit sekä sävylasit. Lasit kiinnitetään kaakeleihin esimerkiksi alumiinilistoilla. Saunan lasiseinät on mahdollista myös kuvioida esim. silkkipainatuksella tai hiekkapuhaltamalla.

 

Yleisimmät saunan lasiseinien ratkaisumallit

Saunalasien tilaaminen​

Tilaa meiltä saunalasit asennettuna paikalleen. Tulemme mittaamaan ja  asennamme ne paikoilleen. Sovitaan yhdessä ajankohta, milloin voimme aloittaa työt. ​

Lasien toimitus

Lasit voidaan toimittaa asennettuna tai asennusvalmiina tuotteena. Helpoimmalla pääset, jos käytät asennuspalveluamme.

Asennukset

Asennukseemme kuuluu aina myös mittauspalvelu. Mikäli sinun suunnitelmasi lasin käytöstä on vielä hieman epäselvä, kerromme mielellämme lasien ominaisuuksista ja mahdollisuuksista. Tulemme sovittuna ajankohtana asentamaan lasit kohteeseen. Asennuksen valmistuttua siivoamme jälkemme.

Asennukselle myönnämme  kahden vuoden takuun.
Asennustyön osalta voit hyödyntää kotitalousvähennystä!