Valmistamme CE-merkityt alumiiniovet :

Valmistamme ja asennamme CE-merkityt alumiinirakenteiset ulko-ovet omakotitaloihin, kerrostaloihin tai julkisiin rakennuksiin (esim. Vieremän linja-autoasema, Iisalmen uimahalli, Sonkajärven kunnantalo, useat koulut ja päiväkodit) sekä teollisuudelle eri tarpeisiin.

Käyttämämme järjestelmä on SAPA, jonka tuotteet on kehitetty kestämään Pohjolan ankarat ilmasto-olosuhteet sekä täyttämään rakennusnormien ja markkinoiden vaatimukset. Lopputuotteiden valmistus tapahtuu meidän omassa tuotantosolussa iisalmessa koulutetun henkilökunnan toimesta. Kaikki SAPA-tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä. 

https://www.sapabuildingsystem.com/fi/fi/Rakennus/

Sapa Ovet 2086 on korkeaeristetty ovijärjestelmä matalalla U-arvolla ja hyvällä tiiveydellä, kehitetty energiaa säästäväksi hyvällä suorituskyvyllä. Järjestelmä sopii erinomaisesti ulkokäytön oviksi moderneissa rakennuksissa korkealla vaatimustasolla.

REVIT BIM 3D-modeller

Sapa Ovet 2074 on eristetty ovijärjestelmä laajalla käyttöalueella joka on helposti liitettävissä julkisivujärjestelmiimme. Järjestelmä soveltuu hyvin pääsisäänkäynteihin, sisäänkäynteihin sekä rappukäytäviin ja voidaan myös toteuttaa liukuovina sisäänkäynteihin.

REVIT BIM 3D-modeller

Sapa Ovet 2060 on vahvin ovijärjestelmämme jota suosittelemme kohteisiin joissa liikkuu paljon ihmisiä kuten areenat, koulut, ostoskeskukset, asemat jne. Ovi on eristämätön hieman paksummalla materiaalivahvuudella saavuttaakseen maksimaalisen vahvuuden ja kestävyyden.

Sapa Ovet 2050 on ovijärjestelmä joka soveltuu erinomaisesti käytettäväksi sisäkäyttöön tai paikkoihin ilman vaatimuksia eristävyydelle. Ovijärjestelmä perustuu 50 mm syviin eristämättömiin profiileihin.

Alumiini on teräksen jälkeen käytetyin metalli. Alumiinilla on ainutlaatuinen yhdistelmä hyviä ominaisuuksia, joilla on merkittävä vaikutus kestävän ajattelun yhteiskunnassa. Alhainen paino, korkea lujuus, muokattavuus ja korroosionkestävyys sekä erinomainen lämmön- ja sähkönjohtavuus ovat muutamia tärkeimmistä ominaisuuksista. Alumiinin kierrätys on erittäin helppoa ja kattavaa, mikä antaa ratkaisevia ympäristöetuja.

​Alumiinin ja sen ainutlaatuisten ominaisuuksien asiantuntemuksemme antaa meille mahdollisuuden luoda erikoisratkaisuja, jotka täyttävät ja usein myös ylittävät asiakkaidemme odotukset.

 

Meillä on laaja valikoima erilaisia alumiiniprofiileja. Näitä käytetään esim. terassien runkoina tai yleensä lasirakentamiseen.​
Rakentaminen