Valmistamme alumiinirakenteiset ulko-ovet omakotitaloihin, kerrostaloihin tai julkisiin rakennuksiin (esim. Vieremän linja-autoasema, Iisalmen uimahalli, Sonkajärven kunnantalo, useat koulut ja päiväkodit) sekä teollisuudelle eri tarpeisiin.

Käyttämämme järjestelmä on SAPA, jonka tuotteet on kehitetty kestämään Pohjolan ankarat ilmasto-olosuhteet sekä täyttämään rakennusnormien ja markkinoiden vaatimukset. Lopputuotteiden valmistus tapahtuu meidän omassa tuotantosolussa koulutetun henkilökunnan toimesta. Kaikki SAPA-tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä. 

https://www.sapabuildingsystem.com/fi/fi/Rakennus/

Meillä on laaja valikoima erilaisia alumiiniprofiileja. Näitä käytetään esim. terassien runkoina tai yleensä lasirakentamiseen.​

Alumiini on teräksen jälkeen käytetyin metalli. Alumiinilla on ainutlaatuinen yhdistelmä hyviä ominaisuuksia, joilla on merkittävä vaikutus kestävän ajattelun yhteiskunnassa. Alhainen paino, korkea lujuus, muokattavuus ja korroosionkestävyys sekä erinomainen lämmön- ja sähkönjohtavuus ovat muutamia tärkeimmistä ominaisuuksista. Alumiinin kierrätys on erittäin helppoa ja kattavaa, mikä antaa ratkaisevia ympäristöetuja.

​Alumiinin ja sen ainutlaatuisten ominaisuuksien asiantuntemuksemme antaa meille mahdollisuuden luoda erikoisratkaisuja, jotka täyttävät ja usein myös ylittävät asiakkaidemme odotukset.

 

Me teemme tulevaisuudesta kevyemmän!

SMRY-logo

 

 

 

Rakentaminen